СМЕСТУВАЊЕ

Ресторан Вила - Осоговска Куќа

„Осоговска Куќа“ е мал комплес од ресторан и апартмани за спиење. Се наоѓа длабоко во шумата на Осоговските Планини, а е лесно достапно со само 200м оддалеченост од главниот пат кој води кон „Пониква“

Комплексот е уреден со детски катчиња, лулашки, мали игралишта и богата вегетација, чаеви и шумски плодови.
Вилата е сместена во густа букова и аришова шума изолирана од врева.

Зошто да изберете „Осоговска Куќа“

Вилата Осоговска Куќа има капацитет за околу 33 особи во 12 соби. Собите се  двокреветни и трокреветни, комплетно опремена кујна, скара, веранда и дворно место од 2000 метри квадратни.

Апартмани за
сместување

Сместување во избор од двокреветни и трокреветни соби на располагање.

Сопствен
ресторан

Храната се свежо подготвува во сопствениот ресторан на самата вила.

Планинарски
активности

Во непосредна близина постои обележана патека до браната „Градче“.

Сокриено во
длабока шума

Настрана од метежот и бучавата - сокриено во длабока тивка шума.

Пристаплива
локација

Се наоѓа лесно со излез од 200м на самиот главен пат кон „Пониква“

Чист Планински
воздух

Чист планински воздух - искористен дар од природата.

СМЕСТУВАЊЕ ВО ВИЛА „ОСОГОВСКА КУЌА“​

Секоја од собите поседува сопствен тоалет, телевизија, пешкири. Сите соби се климатизирани. Исто така во секоја соба има достапност до Wi-Fi.

Објектот располага со приватен паркинг.

Како да стигнете до нас?

Погледнете го „Како до Осоговска Куќа“ видеото