КОНТАКТ

АДРЕСА

Пашаџиково, Пониква
Осоговски Планини

ТЕЛЕФОН

Инфо и Резервации
072 315 535

РАБ. ВРЕМЕ

Понеделник - Сабота
11:00 до 20:00

ХРАНА ВО РЕСТОРАН
„ОСОГОВСКА КУЌА“​

Секоја од собите поседува сопствен тоалет, телевизија, пешкири. Сите соби се климатизирани. Исто така во секоја соба има достапност до Wi-Fi.

Објектот располага со приватен паркинг.

СМЕСТУВАЊЕ ВО
„ОСОГОВСКА КУЌА“​

Секоја од собите поседува сопствен тоалет, телевизија, пешкири. Сите соби се климатизирани. Исто така во секоја соба има достапност до Wi-Fi.

Објектот располага со приватен паркинг.

Како да стигнете до нас?

Погледнете го „Како до Осоговска Куќа“ видеото