КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

За резервации и повеќе информации слободно контактирајте не.

Раб. Време

Понеделник - Недела
Од 12:00 до 20:30 часот
За резервации контактирајте не.

Информации

Пашаџиково, Кочани
Телефон: 072-315-535
Email: vilaosogovskakukja@gmail.com