ресторан

Ресторанот се наоѓа во близина и е со капацитет од 150 гости, каде што може да се проба различна скара, дивеч и вкусни традиционални јадење,

СМЕСТУВАЊЕ

Вилата располага со 12 соби, погодни за 32 особи и е опремена со интернет, телевизија и централно греење и сопствен тоалет.

место за вашите најмили

Детските катчиња, разните детски лулашки и малото игралиште за фудбал ви ги нуди „Осоговска куќа“ на Вашите најмили.